SKANDAL: 8 Raste Inçesti Brenda Familjes Qe u Toleruan Se Ishin Te Famshem


Woody Allen dhe Soon Yi


Woody Allen u martua me vajzen e tij te adaptuar. Soon-Yi, e bija, eshte 35 vjet me e re se ai.

Albert Einstein dhe Elsa Lowenthal


Einstein u martua me kusheriren e tij te pare Elsa.

Angelina Jolie dhe James Haven


Edhe pse nuk ka asnje prove reale mbi nje marredhenie incesti mes motres e vellait zerat kane qarkulluar shpesh pas puthjeve pasionante te Jolie ndaj te vellait dhe deklarimeve te tija se kish "femren perfekte" ne jeten e tij duke ju drejtuar te motres.

Charles Darwin dhe Emma Wedgwood


Tek krijonte Teorine e Evolucionit Darwin u dashurua me kusheriren e tij te pare Emma. Ata bene dhjete femije se bashku por per shkak te marredhenies brenda familjes ata ishin shpesh te semure. Kjo solli edhe zbulimin e deformimeve gjenetike tek femijet e lindur brenda familjes.

Jerry Lee Lewis dhe Myra Gale Brown


Kengetari i famshem Amerikan Jerry Lee Lewis jo vetem u martua me kusheriren e tij te pare Mary por, ne kohen e marteses ajo ishte vetem 13 vjec ndersa ai 22.

Franklin Roosevelt dhe Eleanor Roosevelt


Presidenti Amerikan Franklin Roosevelt eshte martuar me nje kusherire te larget te tijen. Edhe pse ngjarja nuk ngjall aq shume interes sa te tjere, ai mund te fytet qetesisht ne kete liste.

Morgan Freeman E'Dena Hines


Edhe pse Freeman ka kundershtuar fuqishem, ne Hollywood zerat kane qarkulluar gjate per nje marredhenie te tijen me nje nga mbesat.

Mackenzie dhe John Phillips


Kengetari i grupit muzikor Amerikan Mamas & Papas, John Phillips, pati nje marredhenie seksuale konsensuale me te bijen, Mackenzie Phillips, nen efektin e droges.